Hoe maak je een schermafbeelding op Xiaomi Redmi Note 4G .

In veel gelegenheden is het erg nuttig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Xiaomi Redmi Note 4G. Hetzij je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een bijzondere webweergave zou willen opnemen. Om die reden is het vandaag de dag important de manier om een screenshot te kunnen maken op je Xiaomi Redmi Note 4G te beheersen. Wees niet bang, het is niet ingewikkeld! We kunnen namelijk verscheidene methodes vinden om een schermafbeelding te maken op een Xiaomi Redmi Note 4G en we gaan ze in deze tutorial bespreken. Ten eerste zullen we zien hoe je een screenshot kan maken met de knoppen van de telefoon. Vervolgens zullen we zien hoe je een screenshot maakt met het Xiaomi Redmi Note 4G-menu. Als laatst eindigen we met te ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-xiaomi-redmi-note-4g

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Xiaomi Redmi Note 4G

Dit is waarschijnlijk de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Xiaomi Redmi Note 4G. Inderdaad, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je slechts op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen verschillen, volgens het model van je telefoon, maar ze zullen ongetwijfeld corresponderen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je Xiaomi Redmi Note 4G klaar is, zie je een korte flits op het scherm van de mobiel, en een klein sluitergeluidje. Als je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet precies gelijktijdig op de knoppen drukt. Dit is een subtiel nadeel van deze techniek, je moet relatief bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Xiaomi Redmi Note 4G standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het kan zijn dat deze werkt op Xiaomi Redmi Note 4G. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging toe te passen. Op welke manier je dit menu opent, is heel makkelijk, je hoeft uitsluitend op de powerknop van de Xiaomi Redmi Note 4G blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met verschillende opties verschijnen, zoals mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Als je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet aanwezig op je Xiaomi Redmi Note 4G. Maak je echter geen zorgen, het is ook totaal goed mogelijk om zonder moeilijkheid een screenshot te realiseren met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een simpele manier wenst om een schermafbeelding te maken met je Xiaomi Redmi Note 4G, besef dat er een heleboel applicaties bestaan die je de possibiliteit bieden de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je gecheckt, hoe je veel gemakkelijker een screenshot zou kunnen maken dan met de hierboven besproken alternatieven. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Xiaomi Redmi Note 4G te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt gelijktijdig op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is zeer interessant wanneer je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial indien je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je hebt de keus of je liever het menu en de knoppen van je Xiaomi Redmi Note 4G gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Xiaomi Redmi Note 4G

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze ook op kunnen sporen op Xiaomi Redmi Note 4G. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer overbrengen, moet je dan wel weten waar deze zich bevindt. In het algemeen worden schermafbeeldingen vastgelegd in een map die toegankelijk is vanuit de Xiaomi Redmi Note 4G fotogalerij. En daar zul je inderdaad een map kunnen vinden met alle opnames. Het moet dezelfde locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!