Hoe maak je een schermafbeelding op Wiko SUNNY .

In veel gelegenheden is het erg nuttig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Wiko SUNNY. Hetzij je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een prachtige webweergave zou willen opnemen. Om die reden is het vandaag de dag van belang de techniek om een screenshot te kunnen maken op je Wiko SUNNY te kennen. Geen angst , het is niet lastig! We kunnen namelijk verscheidene manieren vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Wiko SUNNY en we gaan ze in deze handleiding bespreken. Ten eerste zullen we zien hoe je een screenshot maakt dankzij de knoppen van de telefoon. Dan zullen we zien hoe je een screenshot kan maken met het Wiko SUNNY-menu. Uiteindelijk eindigen we met te ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-wiko-sunny

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Wiko SUNNY

Dit is ongetwijfeld de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Wiko SUNNY. Inderdaad, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je alleen op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen verschillen, afhankelijk van het model van je telefoon, nietemin zullen ze ongetwijfeld corresponderen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je Wiko SUNNY klaar is, zie je een korte flits op het scherm van de telephoon en een klein sluitergeluidje. Ingeval je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een klein nadeel van deze techniek, je moet wel een beetje bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Wiko SUNNY standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het is mogelijk dat deze werkt op Wiko SUNNY. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Op welke manier je dit menu opent, is heel makkelijk, je hoeft alleen maar op de powerknop van de Wiko SUNNY blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met meerdere opties tevoorschijn zien komen, waaronder mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet disponibel op je Wiko SUNNY. Maak je echter geen zorgen, het is ook heel goed voorstelbaar om zonder moeite een screenshot te realiseren met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een simpele methode wilt om een schermafbeelding te maken met je Wiko SUNNY, besef dat er een heleboel applicaties zijn die je de gelegenheid bieden de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je gecheckt, hoe je veel eenvoudiger een screenshot zou kunnen maken dan met de hiervoor genoemde alternatieven. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Wiko SUNNY te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt tegelijk op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de aan-uitknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is heel interessant als het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial indien je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je hebt de keus of je liever het menu en de knoppen van je Wiko SUNNY gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Wiko SUNNY

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze ook op kunnen sporen op Wiko SUNNY. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer overbrengen, dan moet je wel weten waar deze zich bevindt. In het algemeen worden schermafbeeldingen opgeslagen in een map die bereikbaar is vanuit de Wiko SUNNY fotogalerij. Want daar moet je namelijk een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet dezelfde locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!