Hoe maak je een schermafbeelding op XIAOMI Mi max 3 .

In veel situaties is het erg praktisch een schermafbeelding te kunnen maken op een XIAOMI Mi max 3. Of je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een bijzondere webweergave wilt opnemen. Daarom is het vandaag belangrijk de manier om een screenshot te kunnen maken op je XIAOMI Mi max 3 te beheersen. Wees niet bang, het is niet moeilijk! We kunnen namelijk verschillende manieren vinden om een schermafbeelding te maken op een XIAOMI Mi max 3 en we gaan ze in deze tutorial behandelen. Ten eerste zullen we zien hoe je een screenshot kan maken met de knoppen van de telefoon. Dan zullen we zien hoe je een screenshot kan maken met het XIAOMI Mi max 3-menu. Uiteindelijk zullen we ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-xiaomi-mi-max-3

Maak een schermafbeelding met de knoppen van XIAOMI Mi max 3

Dit is ongetwijfeld de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je XIAOMI Mi max 3. Want, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je slechts op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen variëren, afhankelijk van het model van je telefoon, maar ze zullen vast corresponderen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je XIAOMI Mi max 3 voltooid is, zie je een korte flits op het scherm van de mobiel, en een klein sluitergeluidje. Ingeval je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een klein nadeel van deze techniek, je moet wel een beetje bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het XIAOMI Mi max 3 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het zou kunnen dat deze werkt op XIAOMI Mi max 3. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Op welke manier je dit menu opent, is echt makkelijk, je hoeft uitsluitend op de aan-uit-knop van de XIAOMI Mi max 3 blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met verschillende opties tevoorschijn zien komen, waaronder mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Indien je deze optie niet ziet, is deze misschien niet aanwezig op je XIAOMI Mi max 3. Maak je echter geen zorgen, het is ook totaal goed mogelijk om zonder moeite een screenshot te maken door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een eenvoudige methode wilt om een schermafbeelding te maken met je XIAOMI Mi max 3, weet dat er een heleboel applicaties bestaan die je de possibiliteit geven de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je gecheckt, waarmee je veel eenvoudiger een screenshot kan maken dan met de hierboven genoemde opties. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je XIAOMI Mi max 3 te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt tegelijk op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de powerknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is heel interessant in het geval dat het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je kunt dus kiezen of je eerder het menu en de knoppen van je XIAOMI Mi max 3 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op XIAOMI Mi max 3

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze ook op kunnen sporen op XIAOMI Mi max 3. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer overbrengen, moet je dan wel weten waar deze is. Normaal worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die toegankelijk is vanuit de XIAOMI Mi max 3 fotogalerij. Want daar zul je namelijk een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet dezelfde locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!