Hoe maak je een schermafbeelding op Archos Core 55P .

In veel situaties is het zeer handig een schermafbeelding te kunnen maken op een Archos Core 55P. Of je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een prachtige webweergave wilt opnemen. Om die reden is het nu van belang de manier om een screenshot te kunnen maken op je Archos Core 55P te kennen. Geen angst , het is niet ingewikkeld! We kunnen namelijk diverse methodes vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Archos Core 55P en we gaan ze in deze tutorial behandelen. Ten eerste zullen we zien hoe je een screenshot kan maken dankzij de knoppen van de telefoon. Vervolgens zullen we zien hoe je een screenshot kunt maken met het Archos Core 55P-menu. Ten slotte zullen we ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-archos-core-55p

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Archos Core 55P

Dit is waarschijnlijk de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Archos Core 55P. Inderdaad, om een schermafbeelding te nemen, hoef je slechts op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen verschillen, volgens het model van je telefoon, desondanks zullen ze zeker corresponderen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je Archos Core 55P klaar is, zie je een korte flits op het scherm van de telephoon en een klein sluitergeluidje. Indien je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet precies tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een subtiel minpunt van deze techniek, je moet nogal handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Archos Core 55P standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het zou kunnen dat deze werkt op Archos Core 55P. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Hoe je dit menu opent, is echt makkelijk, je hoeft uitsluitend op de powerknop van de Archos Core 55P blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met meerdere opties verschijnen, zoals mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Als je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet aanwezig op je Archos Core 55P. Wees niet ongerust , het is ook totaal goed voorstelbaar om zonder moeilijkheid een screenshot te maken met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een makkelijke methode wilt om een schermafbeelding te maken met je Archos Core 55P, besef dat er vele applicaties bestaan die je de mogelijkheid bieden de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je getest, hoe je veel eenvoudiger een screenshot zou kunnen maken dan met de hierboven genoemde mogelijkheden. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Archos Core 55P te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt tegelijk op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de aan-uitknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is zeer interessant als het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

De keuze is aan jou of je liever het menu en de knoppen van je Archos Core 55P gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Archos Core 55P

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze wel terug kunnen vinden op Archos Core 55P. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer doorsturen, dan moet je wel weten waar deze is. Meestal worden schermafbeeldingen opgeslagen in een map die bereikbaar is vanuit de camerarol van de Archos Core 55P. Want daar moet je inderdaad een map kunnen tegenkomen met alle opnames. Het moet dezelfde locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!