Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Samsung Galaxy J7 2017 het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Samsung Galaxy J7 2017 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de Samsung Galaxy J7 2017 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopsamsung-galaxy-j7-2017

Forceer de opstart van Samsung Galaxy J7 2017 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Samsung Galaxy J7 2017 defect is, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Samsung Galaxy J7 2017 start op


Zodra je Samsung Galaxy J7 2017 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Samsung Galaxy J7 2017 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, is het mogelijk om de Samsung Galaxy J7 2017 te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Samsung Galaxy J7 2017 uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Samsung Galaxy J7 2017 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Samsung Galaxy J7 2017 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Samsung Galaxy J7 2017 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Samsung Galaxy J7 2017 blijven gebruiken.