Het kan gebeuren dat de Power-knop op je ARCHOS Diamond Alpha het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Dus, wanneer dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw ARCHOS Diamond Alpha op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de ARCHOS Diamond Alpha opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knoparchos-diamond-alpha

Forceer de opstart van ARCHOS Diamond Alpha zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je ARCHOS Diamond Alpha kapot is, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De ARCHOS Diamond Alpha start op


Als je ARCHOS Diamond Alpha weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de ARCHOS Diamond Alpha op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, zou je de ARCHOS Diamond Alpha kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de ARCHOS Diamond Alpha uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de ARCHOS Diamond Alpha op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om ARCHOS Diamond Alpha op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de ARCHOS Diamond Alpha op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw ARCHOS Diamond Alpha blijven gebruiken.