Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Xiaomi Redmi 4X het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Dus, wanneer dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Xiaomi Redmi 4X op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte adviseren we je een applicatie die de Xiaomi Redmi 4X opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopxiaomi-redmi-4x

Forceer de opstart van Xiaomi Redmi 4X zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Xiaomi Redmi 4X kapot is, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Xiaomi Redmi 4X start op


Zodra je Xiaomi Redmi 4X weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Xiaomi Redmi 4X op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, is het mogelijk om de Xiaomi Redmi 4X te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Xiaomi Redmi 4X uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Xiaomi Redmi 4X op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Xiaomi Redmi 4X op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Xiaomi Redmi 4X op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Xiaomi Redmi 4X blijven gebruiken.