De wifi-verbinding van Samsung Galaxy J3 2017 is van essentieel belang. Want het is via haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Samsung Galaxy J3 2017 wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een Samsung Galaxy J3 2017 zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen controleren. Ten tweede zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-samsung-galaxy-j3-2017

De wifi van de Samsung Galaxy J3 2017 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je Samsung Galaxy J3 2017 nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar waarschijnlijk de oorzaak van is. Namelijk, als je dit op je telefoon observeert, komt het hoogstwaarschijnlijk doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Deze is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Samsung Galaxy J3 2017 vindt. Vandaar dat het weleens gebeurt dat de wifi van je Samsung Galaxy J3 2017 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Samsung Galaxy J3 2017 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je Samsung Galaxy J3 2017 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het kan namelijk het geval zijn dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Samsung Galaxy J3 2017. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Samsung Galaxy J3 2017

Op bepaalde telefoons zoals de Samsung Galaxy J3 2017 kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie heeft tot doel om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Als deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Samsung Galaxy J3 2017’s wifi, dan maakt de Samsung Galaxy J3 2017 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft alleen maar te bewegen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het fenomeen zal kunnen gebeuren. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Samsung Galaxy J3 2017

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van je Samsung Galaxy J3 2017, komt misschien daar het probleem van. Als dit zo is, raden we je aan de Samsung Galaxy J3 2017 opnieuw op te starten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.