Het is weleens nuttig om de foto’s van de Motorola Moto C te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je vooral iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Motorola Moto C snel vollopen. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Motorola Moto C, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. We zullen eerst bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we bekijken hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Uiteindelijk zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Motorola Moto C kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-motorola-moto-c

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Motorola Moto C

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Motorola Moto C gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, kies dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Motorola Moto C begint. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Motorola Moto C, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Motorola Moto C naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan meerdere applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Motorola Moto C zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Motorola Moto C. Eenmaal gedaan, moet je het openen en ga je naar AFBEELDINGEN. Kies daarna de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Motorola Moto C op de SD-kaart op te slaan

Indien je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Motorola Moto C rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Motorola Moto C