Het is misschien nodig om de foto’s van de Acer Liquid Z6 Plus te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je echt iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Acer Liquid Z6 Plus al snel vol komen te zitten. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Acer Liquid Z6 Plus, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Als eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Acer Liquid Z6 Plus kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-acer-liquid-z6-plus

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Acer Liquid Z6 Plus

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Acer Liquid Z6 Plus en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, kies dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Acer Liquid Z6 Plus begint. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw Acer Liquid Z6 Plus, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Acer Liquid Z6 Plus naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn meerdere applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Acer Liquid Z6 Plus kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Acer Liquid Z6 Plus. Dat gedaan, moet je het openen en ga je naar AFBEELDINGEN. Selecteer dan de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Acer Liquid Z6 Plus op de SD-kaart op te slaan

Als je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Acer Liquid Z6 Plus rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Acer Liquid Z6 Plus