Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Acer Liquid Jade S het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, ingeval dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Acer Liquid Jade S op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de Acer Liquid Jade S opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopacer-liquid-jade-s

Forceer de opstart van Acer Liquid Jade S zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Acer Liquid Jade S defect is, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Acer Liquid Jade S start op


Als je Acer Liquid Jade S weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Acer Liquid Jade S op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, is het mogelijk om de Acer Liquid Jade S te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Acer Liquid Jade S uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Acer Liquid Jade S op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Acer Liquid Jade S op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Acer Liquid Jade S op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Acer Liquid Jade S blijven gebruiken.