Het kan gebeuren dat jij je Acer Liquid Jade S wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst onaangenaam wanneer dit gebeurt, omdat de Acer Liquid Jade S nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat vrij vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Acer Liquid Jade S-scherm niet aangaat, betekent niet noodzakelijk dat het te vervangen is. Teneinde je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet gaan doen als het scherm van je Acer Liquid Jade S niet meer werkt. Vervolgens zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanacer-liquid-jade-s

Wat te doen als je Acer Liquid Jade S-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Acer Liquid Jade S te repareren.

Controleer of je Acer Liquid Jade S volledig is geladen

Ja, we weten dat het idioot lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de reden van het probleem is. We bevelen je aan om te controleren of je Acer Liquid Jade S goed is geladen. Echt, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Acer Liquid Jade S geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het opnieuw laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Acer Liquid Jade S uit

Af en toe moet je een harde reset uitvoeren van je Acer Liquid Jade S om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Acer Liquid Jade S-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het inderdaad het Acer Liquid Jade S-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Acer Liquid Jade S nog eens aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Acer Liquid Jade S licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, laat dit zien dat de Acer Liquid Jade S gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, betekent dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Acer Liquid Jade S-scherm

Indien je in de voorafgaande stap hebt kunnen affirmeren dat het Acer Liquid Jade S-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het helaas onvermijdelijk om het Acer Liquid Jade S-scherm te vernieuwen. Daarvoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Acer Liquid Jade S- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele mogelijkheden.

Heeft je Acer Liquid Jade S water-of vochtschade?

Het gebeurt herhaaldelijk dat dit de reden is van een scherm dat slecht werkt. Indien de Acer Liquid Jade S in het water is gevallen of als je onlangs in een erg vochtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat het geval is, kun je trachten je Acer Liquid Jade S wat te verwarmen met een droger en flink op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan af en toe het scherm weer goed maken.

Is de Acer Liquid Jade S gevallen?

Als je Acer Liquid Jade S laatst gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Indien je Acer Liquid Jade S de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Acer Liquid Jade S alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. Zo ja bevelen wij je aan een Factory Reset te realiseren.