Het is misschien nodig om de foto’s van de Honor 6C te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad het type bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Honor 6C snel vollopen. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Honor 6C, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Als eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Uiteindelijk zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Honor 6C kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-honor-6c

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Honor 6C

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Honor 6C en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , kies dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Honor 6C gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet werkt op jouw Honor 6C, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Honor 6C naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Honor 6C kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Honor 6C. Eenmaal gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer dan de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Honor 6C op de SD-kaart op te slaan

Als je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Honor 6C direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Honor 6C