Het is af en toe nodig om de foto’s van de ZenFone Max M2 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je vooral iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van ZenFone Max M2 snel worden gebruikt. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de ZenFone Max M2, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. We zullen eerst zien hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Dan zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van ZenFone Max M2 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-zenfone-max-m2

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van ZenFone Max M2

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je ZenFone Max M2 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van ZenFone Max M2 begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet lukt op jouw ZenFone Max M2, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van ZenFone Max M2 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de ZenFone Max M2 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de ZenFone Max M2. Eenmaal gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies vervolgens de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van ZenFone Max M2 op de SD-kaart op te slaan

Als je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je ZenFone Max M2 direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen moet je de FOTO-applicatie openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je ZenFone Max M2