De wifi-verbinding van HTC Desire 620 is bijna onvermijdelijk geworden. Want het is via haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je HTC Desire 620 wegvalt. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom de wifi van een HTC Desire 620 zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen bekijken. Vervolgens zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-htc-desire-620

De wifi van de HTC Desire 620 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw HTC Desire 620 nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon waarneemt, zou het hoogstwaarschijnlijk kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dat is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw HTC Desire 620 vindt. Daarom gebeurt het af en toe dat de wifi van je HTC Desire 620 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de HTC Desire 620 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw HTC Desire 620 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw HTC Desire 620. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de HTC Desire 620

Op bepaalde telefoons zoals de HTC Desire 620 kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie heeft tot doel om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Wanneer deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de HTC Desire 620’s wifi, dan maakt de HTC Desire 620 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft alleen maar te bewegen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het kan zijn dat het fenomeen zich plaatsvindt. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de HTC Desire 620

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van jouw HTC Desire 620, komt eventueel daar het probleem van. Als dat zo is, raden we je aan de HTC Desire 620 opnieuw op te starten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.