Het kan gebeuren zodra je de camera op jouw Samsung Galaxy Cx start dat er een foutmelding wordt afgebeeld. En als de camera van je Samsung Galaxy Cx niet meer werkt, kun je helaas geen foto’s meer maken! Om dit probleem te arrangeren, hebben we besloten de onderstaande stappen te beschrijven zodat de camera van je Samsung Galaxy Cx weer werkt.

We zullen dus bekijken wat je zou kunnen doen zodra de camera-app op jouw Samsung Galaxy Cx één van de volgende foutmeldingen aanmeldt:

  • Camera neemt op
  • Camera-storing
  • Camera-app reageert niet
camera-werkt-niet-meer-samsung-galaxy-cx

Wat te doen als de camera van jouw Samsung Galaxy Cx niet meer werkt?

1- Start je Samsung Galaxy Cx opnieuw op

Het eerste wat je moet proberen als de Samsung Galaxy Cx-camera niet meer werkt, is het herstarten van de telefoon. Inderdaad, soms kan het probleem komen door een eenvoudige storing. Wanneer dat het geval is, volstaat een kleine herstart om het probleem op te lossen. Als het nog steeds niet werkt, moet je naar de volgende stap gaan.

2- Update je apps

Soms werkt de camera-app niet want deze is dan niet geüpdatet. Je kunt dus updaten door naar Google Play Store-app te gaan en vervolgens naar Mijn games en apps, dan Updaten. Als de app al geüpdatet is of nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap.

3- Wis het cachegeheugen van de camera-app van je Samsung Galaxy Cx

Ook kan het probleem komen van het cachegeheugen van de camera-app van de Samsung Galaxy Cx. Om dit te regelen, kan het voldoende zijn de cache van de app te wissen. Om dat te doen, moet je naar het Samsung Galaxy Cx-parametermenu/Instellingen gaan. Tik daar op Apps & meldingen en dan op Alle Apps Bekijken of App-info en daarna op Camera. En dan Opslag en Cache wissen. Probeer daarna de app te herstarten.

4- Start de Samsung Galaxy Cx opnieuw in veilige modus

Als geen van de hierbovenstaande stappen heeft gewerkt, betekent dit waarschijnlijk dat een nieuw geïnstalleerde app op jouw Samsung Galaxy Cx in conflict is met de camera-app. Indien je wilt weten of dit het geval is, moet je de Samsung Galaxy Cx herstarten in de veilige modus. Eén keer hergestart in deze modus, open de camera-app. Als het dan wel werkt, betekent dit dat zeker een nieuw geïnstalleerde applicatie de schuldige is. Vandaar dat wij je aanraden om de meest recente apps te deïnstalleren en dan te controleren of het probleem opgelost is.