Het kan gebeuren als je de camera op jouw Samsung Galaxy S10 E start dat er een foutmelding kan worden weergegeven. En ja als de camera van je Samsung Galaxy S10 E niet meer werkt, zou je helaas geen foto’s meer kunnen maken! Om dit probleem uit te zoeken, hebben we besloten de volgende stappen te beschrijven opdat de camera van je Samsung Galaxy S10 E opnieuw werkt.

We zullen dus zien wat je zou kunnen doen als de camera-app op jouw Samsung Galaxy S10 E één van de volgende foutmeldingen laat zien:

  • Camera neemt op
  • Camera-storing
  • Camera-app reageert niet
camera-werkt-niet-meer-samsung-galaxy-s10-e

Wat te doen als de camera van jouw Samsung Galaxy S10 E niet meer werkt?

1- Start je Samsung Galaxy S10 E opnieuw op

Wat je als eerste kan proberen als de Samsung Galaxy S10 E-camera niet meer werkt, is het opnieuw opstarten van de telefoon. Ja, af en toe kan het komen door een eenvoudige storing. Als dit zo is , volstaat een kleine herstart om het probleem op te lossen. Als het nog steeds niet werkt, moet je naar de volgende stap gaan.

2- Update je apps

Af en toe doet de camera-app het niet omdat deze niet is bijgewerkt. Je kunt dus updaten door naar Google Play Store-app te gaan en vervolgens tik je op Mijn games en apps, dan Updaten. Als de applicatie al bijgewerkt is of het nog steeds niet doet, ga dan naar de volgende stap.

3- Wis het cachegeheugen van de camera-app van je Samsung Galaxy S10 E

Het probleem zou kunnen komen van het cachegeheugen van de camera-app van de Samsung Galaxy S10 E. Om dit te verhelpen, kan het genoeg zijn de cache van de applicatie te wissen. Hiervoor moet je naar het Samsung Galaxy S10 E-parametermenu/Instellingen gaan. Tik daar op Apps & meldingen en dan op Alle Apps Bekijken of App-info en vervolgens op Camera. Ga dan naar Opslag en Cache wissen. Probeer vervolgens de app opnieuw op te starten.

4- Start de Samsung Galaxy S10 E opnieuw in veilige modus

Als geen van de voorgaande stappen werkt, wil dit waarschijnlijk zeggen dat een recent geïnstalleerde app op jouw Samsung Galaxy S10 E in conflict is met de camera-app. Indien je wilt weten of dat zo is, moet je de Samsung Galaxy S10 E opnieuw opstarten in de veilige modus. Eén keer opnieuw opgestart in deze modus, open de camera-app. Als het dan goed werkt, wil dat zeggen dat echt een recent geïnstalleerde applicatie de schuldige is. Vandaar dat wij je aanraden om de meest recente apps weg te doen en dan te testen of het probleem opgelost is.