Het is soms nodig om de foto’s van de Samsung Galaxy A10 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite iemand bent die veel foto’s maakt, kan het interne geheugen van Samsung Galaxy A10 al snel vol komen te zitten. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Samsung Galaxy A10, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. We zullen eerst bekijken hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Uiteindelijk zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Samsung Galaxy A10 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-samsung-galaxy-a10

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy A10

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Samsung Galaxy A10 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Samsung Galaxy A10 begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet werkt op jouw Samsung Galaxy A10, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Samsung Galaxy A10 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Samsung Galaxy A10 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Samsung Galaxy A10. Dat gedaan, open je het en ga dan naar AFBEELDINGEN. Kies dan de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Samsung Galaxy A10 op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Samsung Galaxy A10 rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Samsung Galaxy A10