Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Samsung Galaxy Tab A6 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Samsung Galaxy Tab A6 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de Samsung Galaxy Tab A6 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopSamsung-Galaxy-Tab-A6

Forceer de opstart van Samsung Galaxy Tab A6 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Samsung Galaxy Tab A6 het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Samsung Galaxy Tab A6 start op


Zodra je Samsung Galaxy Tab A6 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Samsung Galaxy Tab A6 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, zou je de Samsung Galaxy Tab A6 kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Samsung Galaxy Tab A6 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Samsung Galaxy Tab A6 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Samsung Galaxy Tab A6 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Samsung Galaxy Tab A6 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Samsung Galaxy Tab A6 blijven gebruiken.