Het kan gebeuren dat jij je LG V30S Thinq wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst onaangenaam wanneer dit gebeurt, omdat de LG V30S Thinq ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat nogal snel moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het LG V30S Thinq-scherm niet aangaat, zegt niet zozeker dat het te vervangen is. Door je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we besloten dit artikel op te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet doen als het scherm van je LG V30S Thinq niet meer werkt. Vervolgens bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanLG-V30S-Thinq

Wat te doen als je LG V30S Thinq-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je LG V30S Thinq te repareren.

Controleer of je LG V30S Thinq volledig is geladen

Ja, we weten dat het dom lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de oorzaak van het probleem is. We adviseren je om te checken of je LG V30S Thinq goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er zeker van bent dat je LG V30S Thinq geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog een keer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van LG V30S Thinq uit

Misschien moet je een harde reset uitvoeren van je LG V30S Thinq om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult vervolgens kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het LG V30S Thinq-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het echt het LG V30S Thinq-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je LG V30S Thinq nog eens aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van LG V30S Thinq licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, laat dit zien dat de LG V30S Thinq gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, bedoelt dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het LG V30S Thinq-scherm

Ingeval je in de voorafgaande fase hebt kunnen affirmeren dat het LG V30S Thinq-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het jammer genoeg noodzakelijk om het LG V30S Thinq-scherm te vervangen. Daarvoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een LG V30S Thinq- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele opties.

Heeft je LG V30S Thinq water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht werkt. Ingeval de LG V30S Thinq in het water is gevallen of als je laatst in een behoorlijk natte omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat het geval is, kun je trachten je LG V30S Thinq lichtjes te verwarmen met een droger en flink op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan af en toe het scherm herstellen.

Is de LG V30S Thinq gevallen?

Als je LG V30S Thinq laatst gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je LG V30S Thinq de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een signaal zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je LG V30S Thinq alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Indien dat zo is adviseren wij je een Factory Reset uit te voeren.