Het is misschien handig om de foto’s van de XIAOMI Redmi 9 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite iemand bent die veel foto’s maakt, kan het interne geheugen van XIAOMI Redmi 9 snel worden gebruikt. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de XIAOMI Redmi 9, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Ten eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van XIAOMI Redmi 9 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-xiaomi-redmi-9

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van XIAOMI Redmi 9

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je XIAOMI Redmi 9 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, kies dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van XIAOMI Redmi 9 gaat van start. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet lukt op jouw XIAOMI Redmi 9, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van XIAOMI Redmi 9 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de XIAOMI Redmi 9 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de XIAOMI Redmi 9. Eenmaal gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer dan de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van XIAOMI Redmi 9 op de SD-kaart op te slaan

Als je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je XIAOMI Redmi 9 regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je XIAOMI Redmi 9