Het is af en toe handig om de foto’s van de Huawei Mate 10 Pro te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Huawei Mate 10 Pro al snel vol komen te zitten. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Huawei Mate 10 Pro, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Als eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Uiteindelijk zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Huawei Mate 10 Pro kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-huawei-mate-10-pro

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Huawei Mate 10 Pro

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Huawei Mate 10 Pro en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Huawei Mate 10 Pro begint. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Huawei Mate 10 Pro, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Huawei Mate 10 Pro naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Huawei Mate 10 Pro kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Huawei Mate 10 Pro. Dat gedaan, open je het en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer dan de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Huawei Mate 10 Pro op de SD-kaart op te slaan

Als je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Huawei Mate 10 Pro direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Huawei Mate 10 Pro