Het is af en toe nodig om de foto’s van de Xiaomi Redmi 4X te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad iemand bent die dikwijls foto’s maakt, kan het interne geheugen van Xiaomi Redmi 4X snel worden gebruikt. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Xiaomi Redmi 4X, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. We zullen eerst zien hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Uiteindelijk zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Xiaomi Redmi 4X kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-xiaomi-redmi-4x

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Xiaomi Redmi 4X

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Xiaomi Redmi 4X gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Xiaomi Redmi 4X gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Xiaomi Redmi 4X, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Xiaomi Redmi 4X naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Xiaomi Redmi 4X kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Xiaomi Redmi 4X. Dat gedaan, open je het en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer daarna de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Xiaomi Redmi 4X op de SD-kaart op te slaan

Als je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Xiaomi Redmi 4X rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Xiaomi Redmi 4X