Het is weleens nuttig om de foto’s van de HTC U11 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad het type bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van HTC U11 snel vollopen. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de HTC U11, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. We zullen eerst bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we bekijken hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van HTC U11 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-htc-u11

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van HTC U11

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je HTC U11 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, kies dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van HTC U11 begint. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw HTC U11, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van HTC U11 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de HTC U11 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de HTC U11. Eenmaal gedaan, moet je het openen en ga dan naar AFBEELDINGEN. Selecteer daarna de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van HTC U11 op de SD-kaart op te slaan

Als je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je HTC U11 regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je HTC U11