Hoe maak je een schermafbeelding op Archos 133 Oxygen .

In veel gelegenheden is het heel praktisch een schermafbeelding te kunnen maken op een Archos 133 Oxygen. Of je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een prachtige webweergave wilt opnemen. Daarom is het vandaag de dag belangrijk de techniek om een screenshot te kunnen maken op je Archos 133 Oxygen te kennen. Geen angst , het is niet ingewikkeld! We kunnen immers verschillende methodes vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Archos 133 Oxygen en we gaan ze in deze handleiding bespreken. Eerst zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met de knoppen van de telefoon. Vervolgens zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met het Archos 133 Oxygen-menu. Ten slotte zullen we ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-Archos-133-Oxygen

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Archos 133 Oxygen

Dit is waarschijnlijk de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Archos 133 Oxygen. Want, om een schermafbeelding te nemen, hoef je alleen op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen verschillen, volgens het model van je telefoon, maar ze zullen ongetwijfeld overeenkomen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Als de schermafbeelding op je Archos 133 Oxygen voltooid is, zie je een flitsje op het scherm van de mobiel, en het welbekende geluid van de camerasluiter. Ingeval je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet precies tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een klein minpunt van deze techniek, je moet relatief handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Archos 133 Oxygen standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het is mogelijk dat deze werkt op Archos 133 Oxygen. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen. Hoe je dit menu opent, is echt eenvoudig, je hoeft uitsluitend op de aan-uit-knop van de Archos 133 Oxygen blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met verschillende opties verschijnen, waaronder mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet disponibel op je Archos 133 Oxygen. Maak je echter geen zorgen, het is ook heel goed voorstelbaar om zonder moeilijkheid een screenshot te maken door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een makkelijke methode wilt om een schermafbeelding te maken met je Archos 133 Oxygen, besef dat er een heleboel applicaties zijn die je de gelegenheid bieden de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, hoe je veel gemakkelijker een screenshot kan maken dan met de hierboven genoemde opties. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Archos 133 Oxygen te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de powerknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is zeer interessant indien het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je hebt de keus of je liever het menu en de knoppen van je Archos 133 Oxygen gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Archos 133 Oxygen

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze wel terug kunnen vinden op Archos 133 Oxygen. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer doorsturen, dan moet je wel weten waar deze is. Normaal worden schermafbeeldingen opgeslagen in een map die toegankelijk is vanuit de camerarol van de Archos 133 Oxygen. En daar zul je namelijk een map kunnen tegenkomen met alle opnames. Het moet een gelijke locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!