Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Condor Plume P8 pro het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Natuurlijk, wanneer dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Condor Plume P8 pro op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk raden we je een App aan die de Condor Plume P8 pro opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopcondor-plume-p8-pro

Forceer de opstart van Condor Plume P8 pro zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Condor Plume P8 pro het niet meer doet, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Condor Plume P8 pro start op


Zodra je Condor Plume P8 pro weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Condor Plume P8 pro op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, is het mogelijk om de Condor Plume P8 pro te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Condor Plume P8 pro demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Condor Plume P8 pro op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Condor Plume P8 pro op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Condor Plume P8 pro hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Condor Plume P8 pro blijven gebruiken.