Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je LG V30S Thinq defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, wanneer dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw LG V30S Thinq op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte adviseren we je een App die de LG V30S Thinq opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopLG-V30S-Thinq

Forceer de opstart van LG V30S Thinq zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je LG V30S Thinq het niet meer doet, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De LG V30S Thinq start op


Zodra je LG V30S Thinq weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de LG V30S Thinq op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, is het mogelijk om de LG V30S Thinq te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de LG V30S Thinq demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de LG V30S Thinq op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om LG V30S Thinq op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de LG V30S Thinq op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw LG V30S Thinq blijven gebruiken.