Het is misschien nodig om de foto’s van de LG K3 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad het type bent die vaak foto’s maakt, kan het interne geheugen van LG K3 snel worden gebruikt. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de LG K3, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. We zullen eerst zien hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van LG K3 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-lg-k3

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van LG K3

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je LG K3 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van LG K3 begint. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw LG K3, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van LG K3 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan meerdere applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de LG K3 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de LG K3. Dat gedaan, open je het en ga je naar AFBEELDINGEN. Selecteer daarna de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van LG K3 op de SD-kaart op te slaan

Indien je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je LG K3 regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je LG K3