Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Samsung Galaxy S9 plus het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Samsung Galaxy S9 plus op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte raden we je een App aan die de Samsung Galaxy S9 plus opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopSamsung-Galaxy-S9-plus

Forceer de opstart van Samsung Galaxy S9 plus zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Samsung Galaxy S9 plus kapot is, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Samsung Galaxy S9 plus start op


Zodra je Samsung Galaxy S9 plus weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Samsung Galaxy S9 plus op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, is het mogelijk om de Samsung Galaxy S9 plus te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Samsung Galaxy S9 plus uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Samsung Galaxy S9 plus op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Samsung Galaxy S9 plus op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Samsung Galaxy S9 plus hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Samsung Galaxy S9 plus blijven gebruiken.