Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Huawei P Smart het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, wanneer dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Huawei P Smart op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk raden we je een App aan die de Huawei P Smart opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopHuawei-P-Smart

Forceer de opstart van Huawei P Smart zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Huawei P Smart het niet meer doet, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Huawei P Smart start op


Als je Huawei P Smart weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Huawei P Smart op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, zou je de Huawei P Smart kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Huawei P Smart demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Huawei P Smart op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Huawei P Smart op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Huawei P Smart hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Huawei P Smart blijven gebruiken.