Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Google Pixel 3 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Dus, wanneer dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Google Pixel 3 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte raden we je een App aan die de Google Pixel 3 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopgoogle-pixel-3

Forceer de opstart van Google Pixel 3 zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Google Pixel 3 defect is, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Google Pixel 3 start op


Zodra je Google Pixel 3 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Google Pixel 3 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, is het mogelijk om de Google Pixel 3 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Google Pixel 3 uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Google Pixel 3 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Google Pixel 3 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Google Pixel 3 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Google Pixel 3 blijven gebruiken.