Verborgen oproepen op je Samsung Galaxy Note 10 Lite weten te blokkeren is essentieel. Want je kunt op een opdringerige manier gebeld worden door een onbekend nummer. Of het nu gaat om telemarketing of iemand die je lastigvalt, het kan heel vervelend zijn om verborgen oproepen op je Samsung Galaxy Note 10 Lite te ontvangen. Dus, om niet meer lastiggevallen te worden, is het mogelijk om anonieme nummers te blokkeren. Er zijn verschillende methoden om dit te kunnen doen. Ten eerste bekijken we hoe verborgen oproepen kunnen worden geblokkeerd via het Samsung Galaxy Note 10 Lite-menu. Ten tweede hoe je automatisch ongewenste oproepen op je Samsung Galaxy Note 10 Lite kunt weigeren met een applicatie.

verborgen-oproepen-blokkeren-Samsung-Galaxy-Note-10-Lite

Blokkeer verborgen oproepen via de automatische oproepweigering van je Samsung Galaxy Note 10 Lite

De eenvoudigste en snelste manier om verborgen oproepen op jouw Samsung Galaxy Note 10 Lite te blokkeren is de opties van de telefoon te gebruiken om de blokkering te activeren. Om dit te doen, moet je naar de telefoontoepassing op je Samsung Galaxy Note 10 Lite gaan. Dit is de applicatie die je gebruikt om te bellen en een nummer te kiezen. Als je daar eenmaal bent, ga je naar het toetsenbord en klik je op het menu. Ga dan naar Oproepinstellingen en ten slotte naar Oproepweigering. Je moet dan de Auto afwijzingslijst openen waar je de optie Hidden call moet zien. Deze optie vink je aan om onbekende oproepen op je Samsung Galaxy Note 10 Lite te kunnen blokkeren. De instellingen voor het automatisch weigeren van verborgen oproepen kunnen soms variëren, afhankelijk van het model van de telefoon. Als je deze instellingen niet kunt vinden op je Samsung Galaxy Note 10 Lite, ga dan naar de tweede techniek, die net zo effectief is.

Blokkeer onbekende oproepen op je Samsung Galaxy Note 10 Lite met een applicatie

Als je onbekende oproepen op je Samsung Galaxy Note 10 Lite wilt blokkeren, zijn er toepassingen waarmee je dit kunt doen. Naast de mogelijkheid om verborgen oproepen te blokkeren, bieden deze applicaties vaak de mogelijkheid om zowel telefoonnummers als SMS-berichten te blokkeren. Sommige applicaties kunnen zelfs telefoontjes op een bepaald moment van de dag blokkeren of weigeren. Wij adviseren je daarom de toepassing Call Blackliste die veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken is. Om onbekende oproepen te blokkeren, download en installeer deze applicatie op je Samsung Galaxy Note 10 Lite.

Eenmaal dit gedaan, moet je de applicatie openen en naar parameters gaan. Als je daar bent, klik je op Block en vervolgens op Block unknown numbers. Dan de optie Blokkeer privé-nummers aanvinken en de oproepweigering wordt geactiveerd. Dat is het! Je zult geen last meer hebben van vervelende telefoontjes op je Samsung Galaxy Note 10 Lite.