Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Acer Liquid M330 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Acer Liquid M330 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte adviseren we je een App die de Acer Liquid M330 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopacer-liquid-m330

Forceer de opstart van Acer Liquid M330 zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Acer Liquid M330 kapot is, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Acer Liquid M330 start op


Als je Acer Liquid M330 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Acer Liquid M330 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, is het mogelijk om de Acer Liquid M330 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Acer Liquid M330 uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Acer Liquid M330 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Acer Liquid M330 op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Acer Liquid M330 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Acer Liquid M330 blijven gebruiken.