Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Meizu pro 7 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, ingeval dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Meizu pro 7 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een App aan die de Meizu pro 7 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopmeizu-pro-7

Forceer de opstart van Meizu pro 7 zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Meizu pro 7 het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Meizu pro 7 start op


Als je Meizu pro 7 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Meizu pro 7 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, is het mogelijk om de Meizu pro 7 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Meizu pro 7 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Meizu pro 7 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Meizu pro 7 op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Meizu pro 7 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Meizu pro 7 blijven gebruiken.