Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Acer Gallant Duo het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Acer Gallant Duo op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk raden we je een App aan die de Acer Gallant Duo opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopacer-gallant-duo

Forceer de opstart van Acer Gallant Duo zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Acer Gallant Duo het niet meer doet, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Acer Gallant Duo start op


Zodra je Acer Gallant Duo weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Acer Gallant Duo op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, is het mogelijk om de Acer Gallant Duo te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Acer Gallant Duo uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Acer Gallant Duo op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Acer Gallant Duo op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Acer Gallant Duo op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Acer Gallant Duo blijven gebruiken.