Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Alcatel One Touch Idol 4 het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Alcatel One Touch Idol 4 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk raden we je een applicatie aan die de Alcatel One Touch Idol 4 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopalcatel-one-touch-idol-4

Forceer de opstart van Alcatel One Touch Idol 4 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Alcatel One Touch Idol 4 het niet meer doet, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Alcatel One Touch Idol 4 start op


Zodra je Alcatel One Touch Idol 4 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Alcatel One Touch Idol 4 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, zou je de Alcatel One Touch Idol 4 kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Alcatel One Touch Idol 4 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Alcatel One Touch Idol 4 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Alcatel One Touch Idol 4 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Alcatel One Touch Idol 4 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Alcatel One Touch Idol 4 blijven gebruiken.