Soms vergeet je het patroon dat je op jouw Acer Gallant Duo hebt ingesteld. Als dat gebeurt, is de schermvergrendeling geblokkeerd, want we kunnen ons het patroon niet meer herinneren. Als jou dit overkomt, maak je geen zorgen, jouw telefoon is niet permanent geblokkeerd. Er zijn oplossingen om de Acer Gallant Duo te ontgrendelen wanneer je jouw patroon bent vergeten. We zullen eerst bekijken hoe je het patroon kunt ontgrendelen met jouw Google-account, dan hoe je Android-apparaatbeheer kunt gebruiken om de Acer Gallant Duo te ontgrendelen, en ten slotte hoe je de Acer Gallant Duo kunt resetten als die nog steeds geblokkeerd is.

Ontgrendel-als-je-het-patroon-vergeten-bentacer-gallant-duo

Ontgrendel het patroon van de schermvergrendeling van Acer Gallant Duo met de Google-account

Als je je het patroon dat je op jouw Acer Gallant Duo hebt ingesteld, nog steeds niet kunt herinneren, moet je het volgende doen. Je moet eerst 5 keer een fout patroon invoeren op je Acer Gallant Duo. Dit blokkeert de Acer Gallant Duo gedurende 30 seconden en onderaan het scherm zal een knop patroon vergeten moeten verschijnen. Klik op deze knop om de herstelpagina te openen. Eenmaal op deze pagina moet je naam en wachtwoord invoeren met jouw Google-account of jouw patroon-PIN . Als je de correcte inloggegevens hebt gegeven, wordt het startscherm van Acer Gallant Duo ontgrendeld.

Gebruik Android Device Manager om Acer Gallant Duo te ontgrendelen

Als de vorige oplossing niet werkt, kun je Apparaatbeheer gebruiken om het patroon van jouw Acer Gallant Duo te ontgrendelen. Ga hiervoor naar www.google.com/android/devicemanager en log in met het Google-account waarmee jouw Acer Gallant Duo ingesteld is. Als je dat gedaan hebt, klik je op Vergrendelen . Vul vervolgens een nieuw wachtwoord in om de Acer Gallant Duo te ontgrendelen. Je moet dan gewoon testen om te zien of dat goed werkt.

Reset de Acer Gallant Duo als je het patroon vergeten bent

Als je na de hierboven genoemde oplossingen nog steeds geen succes hebt, is er een ultieme oplossing om de Acer Gallant Duo te ontgrendelen in het geval van een vergeten patroon. Deze oplossing is de Acer Gallant Duo opnieuw in te stellen via een hard reset. Om dit te doen, moet je de Acer Gallant Duo starten in de herstelmodus en een Factory Reset uitvoeren. Bekijk hiervoor onze tutorial hoe een Acer Gallant Duo te resetten.