Het kan gebeuren dat jij je Wileyfox Swift 2X wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst ellendig wanneer dit gebeurt, omdat de Wileyfox Swift 2X onbruikbaar is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat nogal snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Wileyfox Swift 2X-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Teneinde je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel te schrijven. We zullen als eerste zien wat je moet doen als het scherm van je Wileyfox Swift 2X niet meer werkt. En dan zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanwileyfox-swift-2x

Wat te doen als je Wileyfox Swift 2X-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Wileyfox Swift 2X te herstellen.

Controleer of je Wileyfox Swift 2X volledig is geladen

Ja, we weten dat het dom lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de reden van het probleem is. We bevelen je aan om te controleren of je Wileyfox Swift 2X goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Wileyfox Swift 2X geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Wileyfox Swift 2X uit

Misschien moet je een harde reset uitvoeren van je Wileyfox Swift 2X om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Wileyfox Swift 2X-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het echt het Wileyfox Swift 2X-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Wileyfox Swift 2X nog eens aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Wileyfox Swift 2X licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, toont dit aan dat de Wileyfox Swift 2X gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, bedoelt dit dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Wileyfox Swift 2X-scherm

Ingeval je in de voorgaande stap hebt kunnen affirmeren dat het Wileyfox Swift 2X-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het helaas nodig om het Wileyfox Swift 2X-scherm te vernieuwen. Hiervoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Wileyfox Swift 2X- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Wileyfox Swift 2X water-of vochtschade?

Het gebeurt herhaaldelijk dat dit de reden is van een scherm dat niet goed functioneert. Ingeval de Wileyfox Swift 2X in het water is gevallen of als je onlangs in een erg regenachtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat het geval is, kun je proberen je Wileyfox Swift 2X ietsje te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm weer goed maken.

Is de Wileyfox Swift 2X gevallen?

Als je Wileyfox Swift 2X onlangs gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Wileyfox Swift 2X de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Wileyfox Swift 2X alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Zo ja raden wij je aan een Factory Reset te realiseren.