Het kan gebeuren dat jij je Samsung Galaxy Note 8 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer onaangenaam als dit gebeurt, omdat de Samsung Galaxy Note 8 onbruikbaar is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat redelijk snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Samsung Galaxy Note 8-scherm niet aangaat, betekent niet zozeker dat het te vernieuwen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet gaan doen als het scherm van je Samsung Galaxy Note 8 niet meer werkt. Vervolgens bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aansamsung-galaxy-note-8

Wat te doen als je Samsung Galaxy Note 8-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Samsung Galaxy Note 8 te herstellen.

Controleer of je Samsung Galaxy Note 8 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het onnozel lijkt, maar het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak van het probleem is. We bevelen je aan om te controleren of je Samsung Galaxy Note 8 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er van overtuigd bent dat je Samsung Galaxy Note 8 geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Samsung Galaxy Note 8 uit

Misschien moet je een harde reset realiseren van je Samsung Galaxy Note 8 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult vervolgens kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Samsung Galaxy Note 8-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het werkelijk het Samsung Galaxy Note 8-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Samsung Galaxy Note 8 opnieuw aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling voelen, een geluid horen of de LED van Samsung Galaxy Note 8 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, toont dit aan dat de Samsung Galaxy Note 8 gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, wil dit zeggen dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Samsung Galaxy Note 8-scherm

Ingeval je in de voorgaande fase hebt kunnen bevestigen dat het Samsung Galaxy Note 8-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het jammer genoeg onvermijdelijk om het Samsung Galaxy Note 8-scherm te verwisselen. Daarvoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Samsung Galaxy Note 8- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Samsung Galaxy Note 8 water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak is van een scherm dat niet goed werkt. Ingeval de Samsung Galaxy Note 8 in het water is gevallen of als je onlangs in een erg vochtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Indien dat zo is , kun je trachten je Samsung Galaxy Note 8 lichtjes te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan af en toe het scherm herstellen.

Is de Samsung Galaxy Note 8 gevallen?

Als je Samsung Galaxy Note 8 laatst gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Samsung Galaxy Note 8 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een signaal zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Samsung Galaxy Note 8 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Indien dat zo is raden wij je aan een Factory Reset te realiseren.