Het kan gebeuren dat jij je Wiko View Go wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst irritant indien dit gebeurt, omdat de Wiko View Go nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat tamelijk snel moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Wiko View Go-scherm niet aangaat, betekent niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Om je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen als eerste zien wat je moet doen als het scherm van je Wiko View Go niet meer werkt. Vervolgens zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanwiko-view-go

Wat te doen als je Wiko View Go-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Wiko View Go te herstellen.

Controleer of je Wiko View Go volledig is geladen

Ja, we weten dat het zot lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de reden van het probleem is. We raden je aan om te controleren of je Wiko View Go goed is geladen. Echt, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er van overtuigd bent dat je Wiko View Go geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nogmaals laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Wiko View Go uit

Af en toe moet je een harde reset realiseren van je Wiko View Go om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult vervolgens kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Wiko View Go-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het echt het Wiko View Go-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te verifiëren of het scherm het niet meer doet, moet je je Wiko View Go weer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Wiko View Go licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, wijst dit aan dat de Wiko View Go gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, wil dit zeggen dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Wiko View Go-scherm

Indien je in de voorgaande stap hebt kunnen bevestigen dat het Wiko View Go-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het helaas nodig om het Wiko View Go-scherm te vervangen. Hiervoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Wiko View Go- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Wiko View Go water-of vochtschade?

Het gebeurt herhaaldelijk dat dit de reden is van een scherm dat slecht functioneert. Indien de Wiko View Go in het water is gevallen of als je onlangs in een erg waterige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. In dat geval, kun je proberen je Wiko View Go een beetje te verwarmen met een droger en flink op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm in orde brengen.

Is de Wiko View Go gevallen?

Als je Wiko View Go onlangs gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We raden je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Indien je Wiko View Go de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Wiko View Go alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. In dit geval raden wij je aan een Factory Reset uit te voeren.