Het kan gebeuren dat jij je Archos Core 55P wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer onaangenaam wanneer dit gebeurt, omdat de Archos Core 55P ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat nogal snel moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Archos Core 55P-scherm niet aangaat, zegt niet zozeker dat het te vernieuwen is. Om je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel te schrijven. We zullen als eerste zien wat je moet uitvoeren als het scherm van je Archos Core 55P niet meer werkt. Daarna zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanarchos-core-55p

Wat te doen als je Archos Core 55P-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Archos Core 55P te herstellen.

Controleer of je Archos Core 55P volledig is geladen

Ja, we weten dat het idioot lijkt, maar het gebeurt dikwijls dat dit de reden van het probleem is. We bevelen je aan om te controleren of je Archos Core 55P goed is geladen. Echt, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er van overtuigd bent dat je Archos Core 55P geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Archos Core 55P uit

Af en toe moet je een harde reset uitvoeren van je Archos Core 55P om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Archos Core 55P-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het inderdaad het Archos Core 55P-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Archos Core 55P weer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Archos Core 55P licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, bewijst dit dat de Archos Core 55P gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, wil dit zeggen dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Archos Core 55P-scherm

Indien je in de voorgaande stap hebt kunnen affirmeren dat het Archos Core 55P-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het helaas nodig om het Archos Core 55P-scherm te vervangen. Daarvoor recommanderen wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Archos Core 55P- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele mogelijkheden.

Heeft je Archos Core 55P water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de reden is van een scherm dat slecht functioneert. Indien de Archos Core 55P in het water is gevallen of als je laatst in een behoorlijk natte omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Indien dat zo is , kun je proberen je Archos Core 55P een beetje te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan af en toe het scherm weer goed maken.

Is de Archos Core 55P gevallen?

Als je Archos Core 55P onlangs gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Indien je Archos Core 55P de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Archos Core 55P alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is adviseren wij je een Factory Reset te realiseren.