Het kan gebeuren dat jij je Alcatel OneTouch Pop C7 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is vreselijk vervelend indien dit gebeurt, omdat de Alcatel OneTouch Pop C7 onbruikbaar is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat tamelijk vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Alcatel OneTouch Pop C7-scherm niet aangaat, betekent niet zozeker dat het te vervangen is. Om je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel te schrijven. We zullen als eerste bekijken wat je moet doen als het scherm van je Alcatel OneTouch Pop C7 niet meer werkt. Vervolgens bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanalcatel-onetouch-pop-c7

Wat te doen als je Alcatel OneTouch Pop C7-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Alcatel OneTouch Pop C7 te herstellen.

Controleer of je Alcatel OneTouch Pop C7 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het dom lijkt, maar het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak van het probleem is. We adviseren je om te controleren of je Alcatel OneTouch Pop C7 goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er van overtuigd bent dat je Alcatel OneTouch Pop C7 geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog een keer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Alcatel OneTouch Pop C7 uit

Misschien moet je een harde reset uitvoeren van je Alcatel OneTouch Pop C7 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Alcatel OneTouch Pop C7-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het echt het Alcatel OneTouch Pop C7-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Alcatel OneTouch Pop C7 opnieuw aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Alcatel OneTouch Pop C7 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, laat dit zien dat de Alcatel OneTouch Pop C7 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, bedoelt dit dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Alcatel OneTouch Pop C7-scherm

Indien je in de voorafgaande stap hebt kunnen bevestigen dat het Alcatel OneTouch Pop C7-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het helaas onvermijdelijk om het Alcatel OneTouch Pop C7-scherm te vernieuwen. Hiervoor recommanderen wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Alcatel OneTouch Pop C7- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige opties.

Heeft je Alcatel OneTouch Pop C7 water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht werkt. Indien de Alcatel OneTouch Pop C7 in het water is gevallen of als je onlangs in een erg natte omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat zo is, kun je proberen je Alcatel OneTouch Pop C7 een beetje te verwarmen met een droger en flink op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm weer goed maken.

Is de Alcatel OneTouch Pop C7 gevallen?

Als je Alcatel OneTouch Pop C7 onlangs gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Indien je Alcatel OneTouch Pop C7 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een signaal zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Alcatel OneTouch Pop C7 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. In dit geval bevelen wij je aan een Factory Reset te realiseren.