Hoe maak je een schermafbeelding op Huawei Honor 4X .

In veel gelegenheden is het erg nuttig een schermafbeelding te kunnen maken op een Huawei Honor 4X. Of je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een prachtige webweergave wilt opnemen. Om die reden is het vandaag van belang de manier om een screenshot te kunnen maken op je Huawei Honor 4X te beheersen. Geen angst , het is niet moeilijk! We kunnen immers verschillende methodes vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Huawei Honor 4X en we gaan ze in deze tutorial bespreken. Ten eerste zullen we zien hoe je een screenshot maakt dankzij de knoppen van de telefoon. Vervolgens zullen we zien hoe je een screenshot maakt met het Huawei Honor 4X-menu. Uiteindelijk eindigen we met te ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-huawei-honor-4x

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Huawei Honor 4X

Dit is waarschijnlijk de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Huawei Honor 4X. Inderdaad, om een schermafbeelding te nemen, hoef je alleen maar op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen variëren, volgens het model van je telefoon, nietemin zullen ze zeker overeenkomen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Als de schermafbeelding op je Huawei Honor 4X voltooid is, zie je een korte flits op het scherm van de telephoon en het welbekende geluid van de camerasluiter. Indien je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet precies gelijktijdig op de knoppen drukt. Dit is een subtiel nadeel van deze techniek, je moet wel een beetje handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Huawei Honor 4X standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het is mogelijk dat deze werkt op Huawei Honor 4X. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Op welke manier je dit menu opent, is echt eenvoudig, je hoeft alleen maar op de aan-uit-knop van de Huawei Honor 4X blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met meerdere opties tevoorschijn zien komen, waaronder mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet aanwezig op je Huawei Honor 4X. Maak je echter geen zorgen, het is ook heel goed mogelijk om zonder moeite een screenshot te maken door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een eenvoudige manier wilt om een schermafbeelding te maken met je Huawei Honor 4X, besef dat er vele applicaties zijn die je de gelegenheid bieden de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je gecheckt, waarmee je veel eenvoudiger een screenshot zou kunnen maken dan met de hiervoor genoemde opties. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Huawei Honor 4X te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt gelijktijdig op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de aan-uitknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is zeer interessant indien het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je hebt de keus of je liever het menu en de knoppen van je Huawei Honor 4X gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Huawei Honor 4X

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze ook terug kunnen vinden op Huawei Honor 4X. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer doorsturen, moet je dan wel weten waar deze is. Normaal worden schermafbeeldingen vastgelegd in een map die toegankelijk is via de Huawei Honor 4X fotogalerij. En daar moet je inderdaad een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!