Het kan gebeuren dat jij je Alcatel One Touch Pixi First wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is ontzettend naar wanneer dit gebeurt, omdat de Alcatel One Touch Pixi First onbruikbaar is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat tamelijk snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Alcatel One Touch Pixi First-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet gaan doen als het scherm van je Alcatel One Touch Pixi First niet meer werkt. Vervolgens bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanalcatel-one-touch-pixi-first

Wat te doen als je Alcatel One Touch Pixi First-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Alcatel One Touch Pixi First te herstellen.

Controleer of je Alcatel One Touch Pixi First volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het idioot lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de reden van het probleem is. We raden je aan om te checken of je Alcatel One Touch Pixi First goed is geladen. Echt, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er zeker van bent dat je Alcatel One Touch Pixi First geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Alcatel One Touch Pixi First uit

Soms moet je een harde reset uitvoeren van je Alcatel One Touch Pixi First om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult hierna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Alcatel One Touch Pixi First-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het werkelijk het Alcatel One Touch Pixi First-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Alcatel One Touch Pixi First opnieuw aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling voelen, een geluid horen of de LED van Alcatel One Touch Pixi First licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, toont dit aan dat de Alcatel One Touch Pixi First gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, wil dit zeggen dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Alcatel One Touch Pixi First-scherm

Als je in de voorgaande fase hebt kunnen bevestigen dat het Alcatel One Touch Pixi First-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het helaas noodzakelijk om het Alcatel One Touch Pixi First-scherm te verwisselen. Hiervoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Alcatel One Touch Pixi First- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige opties.

Heeft je Alcatel One Touch Pixi First water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de reden is van een scherm dat niet goed werkt. Als de Alcatel One Touch Pixi First in het water is gevallen of als je laatst in een erg waterige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat zo is, kun je proberen je Alcatel One Touch Pixi First een beetje te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan weleens het scherm herstellen.

Is de Alcatel One Touch Pixi First gevallen?

Als je Alcatel One Touch Pixi First kortgeleden gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We raden je aan naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Als je Alcatel One Touch Pixi First de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een signaal zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Alcatel One Touch Pixi First alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.