De wifi-verbinding van Crosscall ACTION X3 is van essentieel belang. Het is immers dankzij haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Crosscall ACTION X3 wegvalt. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom de wifi van een Crosscall ACTION X3 zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen bekijken. Vervolgens zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-crosscall-action-x3

De wifi van de Crosscall ACTION X3 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je Crosscall ACTION X3 nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Namelijk, als je dit op je telefoon observeert, zou het heel goed kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Crosscall ACTION X3 vindt. Vandaar dat het weleens gebeurt dat de wifi van je Crosscall ACTION X3 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Crosscall ACTION X3 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je Crosscall ACTION X3 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan namelijk gebeuren dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Crosscall ACTION X3. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te deïnstalleren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Crosscall ACTION X3

Op sommige telefoons zoals de Crosscall ACTION X3 kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie heeft tot doel om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Ingeval deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Crosscall ACTION X3’s wifi, dan maakt de Crosscall ACTION X3 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je alleen maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het fenomeen zal kunnen plaatsvinden. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Crosscall ACTION X3

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van je Crosscall ACTION X3, komt soms daar het probleem van. Als dit het geval is, raden we je aan de Crosscall ACTION X3 opnieuw te resetten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.