Het kan gebeuren als je de camera op jouw Blackview BV9700 Pro start dat er een foutmelding kan worden afgebeeld. En ja als de camera van je Blackview BV9700 Pro niet meer werkt, zou je helaas geen foto’s meer kunnen maken! Om dit probleem te arrangeren, hebben we besloten de onderstaande stappen te beschrijven opdat de camera van je Blackview BV9700 Pro weer werkt.

We zullen dus bekijken wat je moet doen als de camera-app op jouw Blackview BV9700 Pro één van de hieronderstaande foutmeldingen laat zien:

  • Camera neemt op
  • Camera-storing
  • Camera-app reageert niet
camera-werkt-niet-meer-blackview-bv9700-pro

Wat te doen als de camera van jouw Blackview BV9700 Pro niet meer werkt?

1- Start je Blackview BV9700 Pro opnieuw op

Het eerste wat je kan doen als de Blackview BV9700 Pro-camera niet meer werkt, is het opnieuw opstarten van de telefoon. Inderdaad, af en toe is het probleem te wijten aan een eenvoudige storing. Als dit zo is , volstaat een kleine herstart om het probleem op te lossen. Als het nog steeds niet werkt, kunt je naar de volgende stap gaan.

2- Update je apps

Soms werkt de camera-app niet want deze is dan niet bijgewerkt. Je moet dan updaten door naar Google Play Store-app te gaan en vervolgens tik je op Mijn games en apps, dan Updaten. Als de app al bijgewerkt is of nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap.

3- Wis het cachegeheugen van de camera-app van je Blackview BV9700 Pro

Ook kan het probleem komen van het cachegeheugen van de camera-app van de Blackview BV9700 Pro. Om dit te verhelpen, kan het voldoende zijn de cache van de app te wissen. Hiervoor moet je naar het Blackview BV9700 Pro-parametermenu/Instellingen gaan. Klik daar op Apps & meldingen en vervolgens op Alle Apps Bekijken of App-info en daarna op Camera. Ga dan naar Opslag en Cache wissen. Probeer daarna de app opnieuw op te starten.

4- Start de Blackview BV9700 Pro opnieuw in veilige modus

Als geen van de voorgaande stappen heeft gewerkt, zou het kunnen dat een nieuw geïnstalleerde app op jouw Blackview BV9700 Pro in conflict is met de camera-app. Indien je wilt weten of dit het geval is, moet je de Blackview BV9700 Pro opnieuw opstarten in de veilige modus. Eén keer hergestart in deze modus, open de camera-app. Als het dan wel werkt, wil dat zeggen dat inderdaad een nieuw geïnstalleerde applicatie de schuldige is. Vandaar dat wij je aanraden om de recentste apps te verwijderen en vervolgens te testen of het probleem opgelost is.