Het kan zijn dat je de camera op jouw Blackview MAX 1 start dat er een foutmelding kan worden weergegeven. En als de camera van je Blackview MAX 1 niet meer werkt, zou je helaas geen foto’s meer kunnen maken! Om dit probleem te arrangeren, hebben we bedacht de onderstaande stappen te beschrijven opdat de camera van je Blackview MAX 1 opnieuw werkt.

We zullen dus bekijken wat je moet doen als de camera-app op jouw Blackview MAX 1 één van de volgende foutmeldingen laat zien:

  • Camera neemt op
  • Camera-storing
  • Camera-app reageert niet
camera-werkt-niet-meer-blackview-max-1

Wat te doen als de camera van jouw Blackview MAX 1 niet meer werkt?

1- Start je Blackview MAX 1 opnieuw op

Wat je als eerste moet proberen als de Blackview MAX 1-camera niet meer werkt, is het opnieuw opstarten van de telefoon. Inderdaad, soms kan het probleem komen door een eenvoudige storing. Als dat zo is , is een kleine herstart genoeg om het probleem op te lossen. Als het dan nog niet werkt, moet je naar de volgende stap gaan.

2- Update je apps

Misschien werkt de camera-app niet want deze is dan niet geüpdatet. Je zou kunnen updaten door naar Google Play Store-app te gaan en vervolgens tik je op Mijn games en apps, dan Updaten. Als de app al geüpdatet is of het nog steeds niet doet, ga dan naar de volgende stap.

3- Wis het cachegeheugen van de camera-app van je Blackview MAX 1

Het probleem kan komen van het cachegeheugen van de camera-app van de Blackview MAX 1. Om dit te verhelpen, kan het genoeg zijn de cache van de app te wissen. Hiervoor moet je naar het Blackview MAX 1-parametermenu/Instellingen gaan. Klik daar op Apps & meldingen en dan op Alle Apps Bekijken of App-info en vervolgens op Camera. En dan Opslag en Cache wissen. Probeer vervolgens de app opnieuw op te starten.

4- Start de Blackview MAX 1 opnieuw in veilige modus

Als geen van de voorgaande stappen werkt, betekent dit waarschijnlijk dat een recent geïnstalleerde app op jouw Blackview MAX 1 in conflict is met de camera-app. Indien je wilt weten of dit het geval is, moet je de Blackview MAX 1 opnieuw opstarten in de veilige modus. Eenmaal hergestart in deze modus, open de camera-app. Als het dan goed werkt, betekent dit dat zeker een recent geïnstalleerde applicatie de schuldige is. We raden je daarom aan om de recentste apps te verwijderen en dan te testen of het probleem opgelost is.