Het is misschien nuttig om de foto’s van de ZTE Blade V8 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je echt iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van ZTE Blade V8 snel worden gebruikt. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de ZTE Blade V8, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. We zullen eerst zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van ZTE Blade V8 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-zte-blade-v8

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van ZTE Blade V8

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je ZTE Blade V8 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van ZTE Blade V8 begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw ZTE Blade V8, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van ZTE Blade V8 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de ZTE Blade V8 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de ZTE Blade V8. Dat gedaan, open je het en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer vervolgens de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van ZTE Blade V8 op de SD-kaart op te slaan

Als je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je ZTE Blade V8 regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je ZTE Blade V8