Of het nu tijdens een toiletbezoek of in een zwembad is, het kan voorkomen dat iemand zijn Samsung Galaxy J7 2017 in het water heeft laten vallen. Het is zeker niet omdat een telefoon in het water is gevallen dat hij noodzakelijkerwijs kapot is. Het is inderdaad mogelijk een Samsung Galaxy J7 2017 van een drinkingsdood te redden. En daarvoor is het cruciaal om de hieronder beschreven stappen te volgen. Men kan dikwijls slechte reflexen hebben wat schadelijk kan zijn voor de Samsung Galaxy J7 2017. Als eerste laten we de stappen zien die je zou moeten volgen nadat de Samsung Galaxy J7 2017 in het water is gevallen. Ten slotte wat je moet vermijden.

is-in-het-water-gevallen-wat-te-doensamsung-galaxy-j7-2017

Stappen die je moet volgen als je Samsung Galaxy J7 2017 in het water is gevallen

Als je je Samsung Galaxy J7 2017 in goede staat wilt recupereren, adviseren wij je de volgende stappen te volgen.

Probeer de Samsung Galaxy J7 2017 niet opnieuw aan te zetten nadat je hem uit het water hebt gehaald

Het eerste wat je absoluut moet doen als de Samsung Galaxy J7 2017 kopje onder is gegaan, is onmiddelijk de telefoon uit te zetten. Ja het kan zijn dat hij het nog doet, schakel hem toch onmiddelijk uit zonder enkel andere manipulatie. Als hij het al niet meer doet, probeer hem dan zeker niet opnieuw aan te zetten. Want, als de Samsung Galaxy J7 2017 nog aanstaat en nat is, riskeer je kortsluiting en dat kan al gauw het einde van je toestel betekenen.

Verwijder de losse onderdelen

Zodra je de Samsung Galaxy J7 2017 uit het water hebt gepakt en uitgedaan hebt, moet je hem zoveel mogelijk uit elkaar halen. Dit betekent dat je de case of cover, de SIM-kaart, de SD-kaart en de batterij zal moeten verwijderen als dit mogelijk is. Leg al deze onderdelen te drogen en ga verder met de volgende stap.

Zuig het water weg dat in je Samsung Galaxy J7 2017 zit

Met een rietje zal je het water uit je Samsung Galaxy J7 2017 moeten zuigen. Hiervoor moet je het rietje op de knopjes, elk hoekje en plekje van de Samsung Galaxy J7 2017 plaatsen en dan maar zuigen. Als je denkt dat je al het water uit je Samsung Galaxy J7 2017 hebt opgezogen, kun je hem gaan drogen.

De Samsung Galaxy J7 2017 drogen

En dan nu de vierde stap hoe je de Samsung Galaxy J7 2017 kan drogen. Hiervoor adviseren we je hem enkele uren voor een ventilator te zetten. Gebruik niet de technieken die de telefoon kunnen opwarmen, waardoor deze kapot kan gaan. Zodra je de telefoon zo goed als mogelijk hebt gedroogd , raden we je aan om de Samsung Galaxy J7 2017 24 of 48 uur in rijst te leggen. De rijst absorbeert het laatste vocht dat in de Samsung Galaxy J7 2017 achter gebleven is.

Zet de onderdelen er weer in en zet de Samsung Galaxy J7 2017 aan

Wanneer je de hierbovenstaande stappen goed hebt gevolgd, moet je Samsung Galaxy J7 2017 droog zijn. Zet de onderdelen er weer in en probeer dan de Samsung Galaxy J7 2017 aan te zetten. Als hij niet aangaat, raden we je aan nog een paar dagen geduld te hebben of de Samsung Galaxy J7 2017 naar een reparateur te brengen.

WAT JE NIET MOET DOEN ALS DE Samsung Galaxy J7 2017 IN HET WATER IS GEVALLEN

Er zijn verschillende handelingen die je absoluut niet moet doen als je Samsung Galaxy J7 2017 in het water is gevallen. Bijvoorbeeld dat je de telefoon meteen weer aan probeert te zetten. Want dat kan de Samsung Galaxy J7 2017 vernietigen. Het is ook niet aangeraden een warmtebron te gebruiken om de Samsung Galaxy J7 2017 te drogen. Aangezien methoden zoals de oven of de haardroger de onderdelen overhitten en zodoende kunnen deze beschadigd worden. En ten slotte moet je niet de telefoon schudden of bewegen om het water eruit te krijgen. Want ook dat kan de Samsung Galaxy J7 2017 beschadigen.