Hoe maak je een schermafbeelding op Samsung Galaxy Ace 4 .

In veel gelegenheden is het zeer handig een schermafbeelding te kunnen maken op een Samsung Galaxy Ace 4. Hetzij je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een bijzondere webweergave wilt opnemen. Om die reden is het vandaag de dag belangrijk de techniek om een screenshot te kunnen maken op je Samsung Galaxy Ace 4 te kennen. Geen angst , het is niet lastig! We kunnen namelijk verschillende manieren vinden om een schermafbeelding te maken op een Samsung Galaxy Ace 4 en we gaan ze in deze tutorial bespreken. Ten eerste zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met de knoppen van de telefoon. Dan zullen we bekijken hoe je een screenshot kunt maken met het Samsung Galaxy Ace 4-menu. Als laatst zullen we ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-samsung-galaxy-ace-4

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Samsung Galaxy Ace 4

Dit is waarschijnlijk de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Samsung Galaxy Ace 4. Inderdaad, om een schermafbeelding te nemen, hoef je slechts op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen variëren, afhankelijk van het model van je telefoon, nietemin zullen ze ongetwijfeld corresponderen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je Samsung Galaxy Ace 4 voltooid is, zie je een flitsje op het scherm van de telephoon en een klein sluitergeluidje. Als je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet exact gelijktijdig op de knoppen drukt. Dit is een klein minpunt van deze techniek, je moet relatief bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Samsung Galaxy Ace 4 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het kan zijn dat deze werkt op Samsung Galaxy Ace 4. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Op welke manier je dit menu opent, is heel makkelijk, je hoeft alleen maar op de powerknop van de Samsung Galaxy Ace 4 blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met verschillende opties verschijnen, zoals mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet beschikbaar op je Samsung Galaxy Ace 4. Wees niet ongerust , het is ook totaal goed voorstelbaar om zonder moeilijkheid een screenshot te maken door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een eenvoudige methode wenst om een schermafbeelding te maken met je Samsung Galaxy Ace 4, weet dat er vele applicaties zijn die je de mogelijkheid bieden de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je getest, hoe je veel eenvoudiger een screenshot kan maken dan met de hierboven besproken alternatieven. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Samsung Galaxy Ace 4 te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt tegelijk op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de aan-uitknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is zeer interessant in het geval dat het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je hebt de keus of je eerder het menu en de knoppen van je Samsung Galaxy Ace 4 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Samsung Galaxy Ace 4

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze wel terug kunnen vinden op Samsung Galaxy Ace 4. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer doorsturen, dan moet je wel weten waar deze zich bevindt. Normaal worden schermafbeeldingen vastgelegd in een map die toegankelijk is via de camerarol van de Samsung Galaxy Ace 4. En daar zul je namelijk een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!